Lekker uit eten in Friesland? Ontdek de leukste Pizzeria in Akkrum!

Op de Buorren in hartje Akkrum ligt ons restaurant Pizzeria La Copita; in het nieuwe sfeervolle restaurant direct aan het water. Geniet van onze heerlijke pizza’s, vis- en vleesgerechten en salades.

Pizzeria La Copita heeft een huiselijke sfeer. Binnen vindt u 30 zitplaatsen in een puur Italiaanse setting. Bij La Copita draait het om het totaalconcept: de plaats, de sfeer, de gerechten, de gastvrijheid.

Onze selectie pizza’s is al tien jaar onveranderd, want zeg nou zelf: waarom iets aanpassen wat zo razend populair is? U kunt kiezen uit welgeteld vijftig pizzasoorten die ter plaatse voor u worden gedraaid, gevuld en gebakken. Met uiteraard klassiekers als de Margherita, Calzone en 4 Stagioni.

Openingstijden: dinsdag: 12:00 – 00:00; woensdag: 12:00 – 00:00; donderdag: 12 :00 – 00:00; vrijdag: 12:00 – 00:00; zaterdag: 12:00 – 00:00; zondag: 12:00 – 00:00.

Ons terras: genieten aan het water

Terras langs het water heineken bier en super lekkere pizza in Akkrum bij La Copita pizzeria

Pizzeria La Copita heeft een terras aan het water, dat op mooie dagen urenlang zonovergoten is. Het trekt dan non-stop bezoekers die zich laten verwennen met een kop espresso of cappuccino en rond het middaguur van een lunch genieten en in de namiddag komen borrelen, waarna ze bij het vallen van de avond graag aanschuiven voor het diner.

Het terras heeft 30 zitplaatsen en is het hele zomerseizoen geopend.