fbpx

HEERLIJKE PIZZA’S & GEWELDIGE SFEER

Bij restaurant La Copita kunt u genieten van Italiaanse specialiteiten.

HEERLIJKE PIZZA’S & GEWELDIGE SFEER We hopen u snel te zien!

Bij restaurant La Copita kunt u genieten van Italiaanse specialiteiten. U vindt onze originele Italiaanse keuken in Akkrum met gezellig terras aan het water. Al ruim 14 jaar is Italiaans restaurant La Copita een culinaire verrijking voor Akkrum. Daarmee verovert restaurant La Copita het hart van haar gasten.

U kunt natuurlijk ook snel en gemakkelijk eten bestellen en laten bezorgen op uw adres! Wat dacht u van een lekkere lasagne, spaghetti alla Vegetariana of van een Calzone alla Siciliana?

Doorkijk bij pizzeria restaurant La Copita in Akkrum

Bij Pizzeria
La Copita Akkrum

Wij willen dat iedereen die bij La Copita te gast is zich op zijn gemak voelt. Dat is niet alleen goed voor de spijsvertering, het hoort ook bij de sfeer van een pizzeria. Wat u bij ons mag verwachten? Een ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, bereid met verse ingrediënten en vlot geserveerd door een vriendelijke bediening. Mocht er iets zijn dat hier niet aan voldoet, of doet er zich iets anders voor waardoor u niet optimaal van uw maaltijd kunt genieten, dan stellen wij het op prijs als u dat ons direct laat weten. Indien mogelijk zullen wij dit ongemak binnen alle redelijkheid proberen te verzachten.

Van onze gasten verwachten wij dat zij rekening houden met de andere aanwezige gasten. Verder eigenlijk niets. Alhoewel, over rekening gesproken…

Pizza’s met vlees

Pollo Speciale, Di Parma, Montanara, Beenham, Rossini, Carbonara Speciaal of Peperoni (heet)

BEKIJK MEER

Vegetarische pizza’s

Italiaanse Calzone, Calzone Alla Siciliana, Calzone Shoarma of een Calzone in de mix

BEKIJK MEER

Italiaanse Pasta’s

Tonno, Marinara, Napoletana, Frutti Di Mare, Scampi, Mafiosa, of een heerlijke Santalucia

BEKIJK MEER